Schola Athenarum, entens el llatí?

dijous, 17 de març de 2016

Tercer Premi Talia, 2016

L'IES Vall de La Safor ha rebut el tercer premi al concurs Talia de Teatre per a estudiants de la Comunitat Velenciana. El musical sobre Orfeu "Me'n vaig a l'infern. A la cerca d'Eurídice" ha estat representat pels meravellosos alumnes de 4t d'ESO i hi han col·laborat el Departament de Cultura Clàssica i Música. Gregori Royo i Mari Carmen Moltó us donem l'enhorabona.
Ací teniu la comunicació.


Premis Talia, 2016Ahir, 11 de març, després de finalitzar les representacions de la modalitat Talia, ens reuniren els jurats de totes les tres modalitats. Ací teniu les llistes dels premiats.
 Alguns professors responsables dels grups de teatre han suggerit que es podria difondre el treball d'aquest grups en altres centres. Seria un reconeixement del treball fet i, a la vegada, del mon clàssic de forma lúdica i fora de la classe.·       1r premi:

--“ Lisístrata” de l’IES Alfonso XIII, La Vall d’Alba, Castelló

·       2n premi:

--“Medea”de  l’IES Lluis Vives , València


·       3r premi:

--Musical “Mén vaig a l’infern: a la cerca d’Eurídice” de l’IES Vall de la Safor, VilallongaUs donem l'enhorabona pel vostre treball i entusiasme i us animem a seguir participant en els anys vinents.

Jurat del Concurs del Certamen Compitalia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada